Weboldalunk jelenleg karbantartás alatt, hamarosan új termékekkel várunk titeket.

Szállítás/Szerelés/Bepakolás

Házhozszállítás csak :Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében, Hajdú-Bihar Megyében, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében! Más megyékbe nem szállítunk! A szolgáltatás a termék megadott szállítási címre eljuttatását jelenti, a szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető!

A házba való pakolást és a bútorok összeszerelését csak Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében vállalunk! Ha kér bepakolást, azt a megjegyzésben kérjük beleírni vagy kérjen emailben egyedi ajánlatot! A bepakolás családi ház esetében 5000 Ft (csak a földszintig, CSALÁDI HÁZON BELÜL EMELETRE NEM VONATKOZIK)! Emeletes épület esetében 1000 Ft/elem/emelet! Kérem vegyék figyelembe, hogy a szekrénysorok általában minimum 4 elemből állnak!

Termékeinkre 1 év gyártói garanciát vállalunk! A jótállás időtartama 1 év. A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy ha az üzembe helyezést a vállalkozás vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik. Matracok esetében a gyártó 2 év jótállást vállal, mely a szivacsos matracok esetében a matrac belső tartósságára, a vásárláskor rá jellemző tulajdonságainak megőrzésére, rugós matracok esetében pedig a fém rugózatra vonatkozik.