Menü
Kosár

Bútor Most Webáruház, minőségi és modern bútorok széles választékban, kedvező áron, országos kiszállítással!

Komódok

Komódok

Komódok

A terméket lapra szerelten forgalmazzuk, mely helyszíni szerelést igényel.

Montana tolóajtós komód Montana tolóajtós komód
Új Rendelésre
Gyártó: Bíró
Montana tolóajtós komódAz Montana tolóajtós komód remekül illik a modern és letisztult stílusú helyiségekbe. Bal oldalán három belső fiók, jobb oldalán egy polc található, amely rendkívül praktikussá teszi a tárolást, hiszen akár kisebb, akár nagyobb ruhák, tárgyak tárolására is tökéletese..
51 700 Ft
Max tolóajtós komód Max tolóajtós komód
Új Rendelésre
Gyártó: Bíró
Max tolóajtós komódAz Max tolóajtós komód remekül illik a modern és letisztult stílusú helyiségekbe. Bal oldalán három belső fiók, jobb oldalán egy polc található, amely rendkívül praktikussá teszi a tárolást, hiszen akár kisebb, akár nagyobb ruhák, tárgyak tárolására is tökéletesen a..
51 700 Ft
Diana tolóajtós komód
Új Rendelésre
Gyártó: Bíró
Diana tolóajtós komódA Diana tolóajtós komód remekül illik a modern és letisztult stílusú helyiségekbe. Bal oldalán három belső fiók, jobb oldalán egy polc található, amely rendkívül praktikussá teszi a tárolást, hiszen akár kisebb, akár nagyobb ruhák, tárgyak tárolására is tökéletesen alk..
51 700 Ft
Debora tolóajtós komód
Új Rendelésre
Gyártó: Bíró
Debora tolóajtós komódAz Debora tolóajtós komód remekül illik a modern és letisztult stílusú helyiségekbe. Bal oldalán három belső fiók, jobb oldalán egy polc található, amely rendkívül praktikussá teszi a tárolást, hiszen akár kisebb, akár nagyobb ruhák, tárgyak tárolására is tökéletesen ..
51 700 Ft
Capri tolóajtós komód
Új Rendelésre
Gyártó: Bíró
Capri tolóajtós komódA Capri tolóajtós komód remekül illik a modern és letisztult stílusú helyiségekbe. Bal oldalán három belső fiók, jobb oldalán egy polc található, amely rendkívül praktikussá teszi a tárolást,hiszen akár kisebb, akár nagyobb ruhák, tárgyak tárolására is tökéletesen alka..
51 700 Ft
Bravo tolóajtós komód Bravo tolóajtós komód
Új Rendelésre
Gyártó: Bíró
Bravo tolóajtós komódA Bravo tolóajtós komód remekül illik a modern és letisztult stílusú helyiségekbe. Bal oldalán három belső fiók, jobb oldalán egy polc található, amely rendkívül praktikussá teszi a tárolást, hiszen akár kisebb, akár nagyobb ruhák, tárgyak tárolására is tökéletesen alk..
51 700 Ft
Boston tolóajtós komód Boston tolóajtós komód
Új Rendelésre
Gyártó: Bíró
Boston tolóajtós komódA Boston tolóajtós komód remekül illik a modern és letisztult stílusú helyiségekbe. Bal oldalán három belső fiók, jobb oldalán egy polc található, amely rendkívül praktikussá teszi a tárolást, hiszen akár kisebb, akár nagyobb ruhák, tárgyak tárolására is tökéletesen a..
51 700 Ft
Bond tolóajtós komód
Új Rendelésre
Gyártó: Bíró
Bond tolóajtós komódA Bond tolóajtós komód remekül illik a modern és letisztult stílusú helyiségekbe. Bal oldalán három belső fiók, jobb oldalán egy polc található, amely rendkívül praktikussá teszi a tárolást, hiszen akár kisebb, akár nagyobb ruhák, tárgyak tárolására is tökéletesen alkal..
51 700 Ft
Bangkok tolóajtós komód
Új Rendelésre
Gyártó: Bíró
Bankok tolóajtós komódA Bangkok tolóajtós komód remekül illik a modern és letisztult stílusú helyiségekbe.Bal oldalán három belső fiók, jobb oldalán egy polc található, amely rendkívül praktikussá teszi a tárolást, hiszen akár kisebb, akár nagyobb ruhák, tárgyak tárolására is tökéletesen a..
51 700 Ft
Bahama tolóajtós komód
Új Rendelésre
Gyártó: Bíró
Bahama tolóajtós komódA Bahama tolóajtós komód remekül illik a modern és letisztult stílusú helyiségekbe. Bal oldalán három belső fiók, jobb oldalán egy polc található, amely rendkívül praktikussá teszi a tárolást, hiszen akár kisebb, akár nagyobb ruhák, tárgyak tárolására is tökéletesen a..
51 700 Ft
Tália 4 fiókos polcos komód Tália 4 fiókos polcos komód
Rendelésre
Gyártó: Bíró
Tálisa 4 fiókos polcos komódVálassza a Tália 4 fiókos polcos komódot nappalija vagy hálószobája legújabb darabjává. Tökéletes választás hiszen jól illik a modern és klasszikus környezetbe egyaránt. Valamint kiváló pakolási lehetőség. A terméket 18 mm - es bútorlapból, 5 mm- es ABS élz..
54 500 Ft
Messina 4 fiókos polcos komód Messina 4 fiókos polcos komód
Rendelésre
Gyártó: Bíró
Messina komódA modern stílusú lakásokba tökéletesen illő Messina komód négy darab fiókkal és mellettük polcos elrendezésű tárolók készül. Kivitelezésének köszönhetően tökéletes tároló alkalmatosság. Stílusa megegyezik a nálunk is többféle méretben kapható Messina szekrénysorral, mellyel eg..
54 500 Ft
Nápoly 4 fiókos komód Nápoly 4 fiókos komód
Rendelésre
Gyártó: Bíró
Nápoly komódA Nápoly komód jól illik a modern és klasszikus berendezésű szobákhoz. Négy darab mély és tágas fiókokkal készül, így a hatékony pakolás gyerekjáték lesz. Többféle színben rendelhető, valamint stílusa megegyezik a nálunk is többféle méretben kapható Nápoly gardróbszekrénnyel, m..
40 200 Ft
MF 2 ajtós 4 fiókos komód MF 2 ajtós 4 fiókos komód
Rendelésre
Gyártó: Bíró
Legyen Öné a Mf 2 ajtós 4 fiókos komód és rendezze be nappaliját.Stílusos és egyedi tervezésének köszönhetően, figyelemfelkeltőformatervezéssel készült. Laminált bútorlapból többféle színben rendelhető.Fiókokkal és polcokkal felszerelt. Színek: (korpusz/front)1. szín: Canyon tölgy/ canyon tölgy..
54 500 Ft
Forn KOM1D3S komód Forn KOM1D3S komód
Rendelésre
Gyártó: Balla Bútor
Válaszd a Forn KOM1D3S komódot, amely különleges választás otthonába.Különlegességének köszönhető, hogy laminált bútorlapból készül,magasfényű fehér és matt fekete/delano tölgy színben. Fiókokkal és polcokkal van felszerelve. A terméket lapra szerelten forgalmazzuk, amely helyszíni sz..
158 200 Ft
 Rodes KOM2D1S komód  Rodes KOM2D1S komód
Rendelésre
Gyártó: Balla Bútor
Válassza a  Rodes KOM2D1S komódot, amely kiváló választás nappalijába vagy akár a hálószobájába.Modern, stílusos megjelenésű, amely fekete tölgy/ belorusz kőris színben, laminált bútorlapból készül.Praktikus megjelenésű, hisz fiókkal, polccal, valamint nyitott rekesszel felszerelt.Lábakkal..
71 400 Ft
Rodes KOM1W1K2S komód
Rendelésre
Gyártó: Balla Bútor
Legyen Öné a Rodes KOM1W1K2S komód. Különleges és modern megjelenésű,amely laminált bútorlapból készül. Tágas, többféle pakolási lehetőségre is szolgál.Fiókokkal, polcokkal, valamint lábakkal van felszerelve.Fekete tölgy/ belorusz kőris színben rendelhető.Tegye különlegessé nappaliját vagy halószobá..
126 500 Ft
Viva komód 160 cm Viva komód 160 cm
Rendelésre
Gyártó: Corpus
Válassza a Viva komódot, amely 160 cm-es kiszerelésben kapható.Tegye szebbé nappaliját vagy hálószobáját a Viva komóddal,amely stílusos, modern kivitelezést biztosít.Laminált bútorlapból készül, fiókokkal és polcokkal van felszerelve.Ne maradjon le, rendelje meg és legyen az Öné, tegye stílusos..
61 700 Ft
Viva komód 120 cm Viva komód 120 cm
Rendelésre
Gyártó: Corpus
Válassza a Viva komódot, amely 120 cm-es kiszerelésben kapható.Tegye szebbé nappaliját vagy hálószobáját a Viva komóddal,amely stílusos, modern kivitelezést biztosít.Laminált bútorlapból készül, fiókokkal és polcokkal van felszerelve.Ne maradjon le, rendelje meg és legyen az Öné, tegye stílusosabbá ..
55 300 Ft
Carson Komód 160 cm Carson Komód 160 cm
Rendelésre
Gyártó: Corpus
Legyen Öné a Carson komód, amely 160 cm-es kiszerelésben kapható.Különleges és modern megjelenésű, amely laminált bútorlapból készül.Tágas, többféle pakolási lehetőségre is szolgál.Fiókokkal, polcokkal, valamint lábakkal van felszerelve.Tegye különlegessé nappaliját vagy halószobáját és rendelje meg..
59 200 Ft
Carson Komód 120 cm Carson Komód 120 cm
Rendelésre
Gyártó: Corpus
Legyen Öné a Carson komód, amely 120 cm-es kiszerelésben kapható.Különleges és modern megjelenésű, amely laminált bútorlapból készül.Tágas, többféle pakolási lehetőségre is szolgál. Fiókokkal, polcokkal, valamint lábakkal van felszerelve. Tegye különlegessé nappaliját vagy halószobáját és rendelje m..
52 700 Ft
Capri komód 160 cm Capri komód 160 cm
Rendelésre
Gyártó: Corpus
Legyen Öné a Capri komód, amely 160 cm-es kiszerelésben kapható.Különleges és modern megjelenésű, amely laminált bútorlapból készül.Tágas, többféle pakolási lehetőségre is szolgál. Fiókokkal, polcokkal, valamint lábakkal van felszerelve.Tegye különlegessé nappaliját vagy halószobáját és rendelje meg..
58 100 Ft
Capri komód 120 cm Capri komód 120 cm
Rendelésre
Gyártó: Corpus
Legyen Öné a Capri komód, amely 120 cm-es kiszerelésben kapható.Különleges és modern megjelenésű, amely laminált bútorlapból készül.Tágas, többféle pakolási lehetőségre is szolgál. Fiókokkal, polcokkal, valamint lábakkal van felszerelve.Tegye különlegessé nappaliját vagy halószobáját és rendelje meg..
51 000 Ft
ALEXIA Komód, szürke grafit NEW ALEXIA Komód, szürke grafit NEW
Rendelésre
Gyártó: Tempo Kondela
Anyag: laminált DTD Szín: szürke grafit Méretei (SzéxMéxMa): 80x45x68 cm 3 fiók Fogantyúk Modern dizájn Minőségi szlovák termék Bontásban szállítva...
47 900 Ft
Srevol komód 160 cm Srevol komód 160 cm
Rendelésre
Gyártó: Corpus
Srevol komód 160 cmEgy egyszerű kialakítással készült bútor. Tökéletes választás a san remo színt kedvelőknek. Laminált bútorlapból készül. Praktikus kivitelezés, kiváló minőség egy komódban. A termék 2 db ajtóval, 3 db fiókkal felszerelt. A fogantyú a szállítás miatt nincs felszerelve, de tartozék...
60 000 Ft
Srevol komód 120 cm Srevol komód 120 cm
Rendelésre
Gyártó: Corpus
Srevol komód 120 cmEgy egyszerű kialakítású praktikus komód. Modern megjelenése miatt jól mutat a nappaliban, hálószobában egyaránt. A bútor 3 db fiókkal, 2 db ajtóval felszerelt. A fogantyú a szállítás miatt nincs felszerelve, de tartozék. San remo színben rendelhető.Méretek:Magasság: 86,5 cmSzéles..
52 200 Ft
Léda komód 160 cm Léda komód 160 cm
Rendelésre
Gyártó: Corpus
Léda komód 160 cmEgy különleges és modern megjelenésű komód. Három fiókkal, két ajtóval és polcokkal rendelkezik. Laminált bútorlapból készül. A Fehér tölgy és a Canterbury kombinációja kellemes hangulatot hoz otthonába. Rendkívül praktikus, kiváló pakolási lehetőség.  ( A gyártó visszajel..
60 000 Ft
Léda komód 120 cm Léda komód 120 cm
Rendelésre
Gyártó: Corpus
Léda komód 120 cmEgy különleges és modern megjelenésű komód. Három fiókkal, két ajtóval és polcokkal rendelkezik. Laminált bútorlapból készül. A Fehér tölgy és a Canterbury kombinációja kellemes hangulatot hoz otthonába. Rendkívül praktikus, kiváló pakolási lehetőség.  ( A gyártó visszajel..
52 200 Ft
Léda 4 fiókos komód Léda 4 fiókos komód
Rendelésre
Gyártó: Corpus
Válassza a Léda 4 fiókos komód-ot nappalija vagy hálószobája legújabb darabjává. Egyféle színben rendelhető termék. A komód 4 db fiókkal, lábakkal, szögletes fogantyúkkal rendelkezik. Rendkívül praktikus, kiváló pakolási lehetőség. Szín: Fehér tölgy-Canterbury  ( A gyártó visszaj..
28 400 Ft
Léda 3 fiókos komód Léda 3 fiókos komód
Rendelésre
Gyártó: Corpus
Válassza a Léda 3 fiókos komód-ot nappalija vagy hálószobája legújabb darabjává. Egyféle színben rendelhető termék. A komód 3 db fiókkal, lábakkal, szögletes fogantyúkkal rendelkezik. Laminált bútorlapból készül. Rendkívül praktikus, kiváló pakolási lehetőség. Szín: Fehér tölgy-CanterburyMérete..
24 800 Ft
KESIDY Komód szövet fiókokkal, fekete/piros juhar TYP 3 KESIDY Komód szövet fiókokkal, fekete/piros juhar TYP 3
Rendelésre
Gyártó: Tempo Kondela
Anyag: MDF/fém/szövet/fa Szín: fekete/piros juhar Méretek (SzxMéxMa): 100x30x55 cm A felső lemez vastagsága: 1,2 cm 5 fiók Fém szerkezet Szövet fiókok Fa fogantyúkkal Szétszerelve szállítjuk..
29 900 Ft
KESIDY Komód/éjjeliszekrény szövet fiókokkal, fekete/piros juhar TYP 1 KESIDY Komód/éjjeliszekrény szövet fiókokkal, fekete/piros juhar TYP 1
Rendelésre
Gyártó: Tempo Kondela
Anyag: MDF/fém/szövet/fa Szín: fekete/piros juhar Méretek (SzxMéxMa): 45x30x51 cm A felső lemez vastagsága: 1,2 cm Két fiók Fém szerkezet Szövet fiókok Fa fogantyúkkal Szétszerelve szállítjuk..
15 300 Ft
KESIDY Komód szövet fiókokkal, fekete/piros juhar TYP 2 KESIDY Komód szövet fiókokkal, fekete/piros juhar TYP 2
Rendelésre
Gyártó: Tempo Kondela
Anyag: MDF/fém/szövet/fa Szín: fekete/piros juhar Méretek (SzxMéxMa): 20x48x75,5 cm A felső lemez vastagsága: 1,2 cm Négy fiók Fém szerkezet Szövet fiókok Fa fogantyúkkal Szétszerelve szállítjuk..
18 900 Ft
ROSITA Komód szövet fiókokkal, szürke/fehér/világosszürke TYP 4 ROSITA Komód szövet fiókokkal, szürke/fehér/világosszürke TYP 4
Rendelésre
Gyártó: Tempo Kondela
Anyag: MDF/fém/szövet Szín: szürke/fehér/világosszürke Méretek (SzxMéxMa): 63,5x30x73 cm A felső lemez vastagsága: 1,2 cm Hét fiók Fém szerkezet Szövet fiókok Fogantyúkkal Szétszerelve szállítjuk..
24 900 Ft
ROSITA Komód szövet fiókokkal, szürke/fehér/világosszürke TYP 3 ROSITA Komód szövet fiókokkal, szürke/fehér/világosszürke TYP 3
Rendelésre
Gyártó: Tempo Kondela
Anyag: MDF/fém/szövet Szín: szürke/fehér/világosszürke Méretek (SzxMéxMa): 85x30x70 cm A felső lemez vastagsága: 1,2 cm 5 fiók Fém szerkezet Szövet fiókok Fogantyúkkal Szétszerelve szállítjuk..
26 800 Ft
ROSITA Komód/éjjeliszekrény szövet fiókokkal, szürke/fehér/világosszürke TYP 1 ROSITA Komód/éjjeliszekrény szövet fiókokkal, szürke/fehér/világosszürke TYP 1
Rendelésre
Gyártó: Tempo Kondela
Anyag: MDF/fém/szövet Szín: szürke/fehér/világosszürke Méretek (SzxMéxMa): 45x30x51 cm A felső lemez vastagsága: 1,2 cm Két fiók Fém szerkezet Szövet fiókok Fogantyúkkal Szétszerelve szállítjuk..
14 500 Ft
Tételek: 1 - 36 / 617 (18 oldal)