Menü
Kosár

Bútor Most Webáruház, minőségi és modern bútorok széles választékban, kedvező áron, országos kiszállítással!

Sarokülők

Sarokülők

Sarokgarnitúrák

A termék helyszíni szerelést igényel

Piccolo sarokülő Piccolo sarokülő
Új Rendelésre
Gyártó: Milo
A Piccolo sarokülő egy modern és letisztult sarokülő. Élénk színválasztékának köszönhetően Ön is megtalálhatja kedvenc darabját, emellett a bonell rugós fekvőfelülete biztosítja a pihentető alvást egy hosszú nap után.Ráadásul a hátulja szintén szövettel borított, ezáltal bárhol elhelyezheti a l..
187 800 Ft
Alabama sarokülő Alabama sarokülő
Új -14 % Rendelésre
Gyártó: Innova
Válassza az Alabama sarokkanapét otthona nélkülözhetetlen elemévé!Minden igényt kielégítő bútora lesz otthonának, hiszen a mellett,hogy divatos zsenilia szövet kárpitozással készül, egyszerűen fekhellyé alakítható, ágyneműtartós,így vendégágyként is használható.&nb..
116 900 Ft 135 300 Ft
Kara sarokülő Kara sarokülő
Új -14 % Rendelésre
Gyártó: Innova
Hihetetlen kényelemben a Kara sarokkanapén. Zsenilia felülettel készül, kis méretének köszönhetően,jól alkalmazkodik a kis lakások nappalijába.Ágyazható, magas fekhelyes, ráadásul ágyneműtartóval is felszerelt.Jobbos-balos állásban is kérhető.Méretek:Szélesség: 235 cmMagasság: 90..
113 900 Ft 132 000 Ft
Bishop sarokülő Bishop sarokülő
Új -14 % Rendelésre
Gyártó: Innova
Válassza a Bishop sarokülő és élvezze a lazítást.Ágyazható, magas fekhelyes, ráadásul ágyneműtartóval is felszerelt.Zsenillia szövettel készül.Jobbos-balos állásban is kérhető.Méretek:Szélesség: 235 cmMagasság: 90 cmMélység: 150 cmTámla magasság: 78 cmFekvőfelület: 195 ..
113 900 Ft 132 000 Ft
Deniel sarokülő Deniel sarokülő
Új -14 % Rendelésre
Gyártó: Innova
A Deniel sarokülő egy ágyazható, zsenilia felülettel készülő termék.Hihetetlenül kényelmes, pasztell színei különlegesek, emellett kis termetemiatt bármely lakásban elhelyezhető.Ágyneműtartós, magas fekhelyes, szivacsos vagy rugós kivitelben is kérhető. Méretek:Szélesség: 23..
113 900 Ft 132 000 Ft
Boston sarokülő Boston sarokülő
Új -14 % Rendelésre
Gyártó: Innova
A Boston sarokkanapé egy ágyazható, magas fekhelyes,ágyneműtartóval felszerelt sarokkanapé. Tökéletes választás a mindennapokra.Textilbőr és szövet kombinációból készül, emellett kis méretének köszönhetően,nagyon jól alkalmazkodik a nappaliba, nyaralóba egyaránt.A terméket t..
113 900 Ft 132 000 Ft
Mini Monaco M-es sarokülő Mini Monaco M-es sarokülő
Új -13 % Rendelésre
Gyártó: Innova
Válaszd a Mini Monaco M-es sarokülő-t és legyen otthonod fényes darabja.Magas fekhelyes és bonellrugós kivitelezésű sarokkanapé, amely szenzációs kényelmet biztosít.Többféle színben rendelhető. Kiemelőmechanikával felszerelt, ágyazható, ágyneműtartóval rendelkezik.Szövet kárpitozással kész..
151 900 Ft 175 500 Ft
Detroit sarokülő Detroit sarokülő
Új -14 % Rendelésre
Gyártó: Innova
A Detroit sarokkanapé egy fiatalos sarokkanapé, amely remek választás az újszerű és letisztult nappalikba.Sűrű szövésű szövetből készül, amely strapabíróvá teszi a felületet. Ágyazható, magas fekhelyes és ágyneműtartóval felszerelt.Többféle színben is kapható, így garantáltan megtalál..
113 900 Ft 132 000 Ft
Miami U alakú sarokülő
Új -13 % Rendelésre
Gyártó: Innova
Miami U alakú sarokülőA képen a termék balos állásban látható.Szín: Fehér - Szürke Termék jellemzői:Rugós kivitelÁgyneműtartósÁgyazhatóKényelmesModern DíszpárnákkalMérete:Mérete:333 x 200 cmFekvő felület:300 x 140 cmElérhetőség: 3-5 hét..
227 900 Ft 262 500 Ft
Virginia U sarokülő Virginia U sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Válassza a Virginia U sarokülő és legyen nappalija csodája. Többféle színválasztékban, teljes szövet kárpitozással készül. Hullámrugójának és az állítható fejtámlájának köszönhetően, kényelme kiváló. Kiemelő mechanikával és 2 db ágyneműtartóval rendelkezik. Képpel azonos vagy ellentétes állásb..
535 300 Ft
Virginia U II. sarokülő Virginia U II. sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Válassza a Virginia U II. sarokülőt és elvezze a kényelmes pihenést nappalijában. Teljes szövet kárpitozással, többféle csodás színben készül. Kényelme érdelében hullámrugóval és állítható fejtámlával rendelkezik, hogy kellemesebb legyen a pihenés. 2 db ágyneműtartóval és kiemelő mechanikával felsze..
593 500 Ft
Virginia L sarokülő Virginia L sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Válassza nappalijába a Virginia L sarokkanapét és tegyen egyedivé otthonát.Modern, stílusos kivitelben. Csodás színekben pompázik, teljes szövet kárpitozással készül.Kényelme érdekében, hullámrugós és állítható fejtámlás. Kiemelő mechanikával rendelkezik.Ágyneműtartóval felszerelt!Jobbos-Balos állás..
360 800 Ft
Virginia L III. sarokülő Virginia L III. sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Válassza nappalijába a Virginia L III. sarokülő és tegyen egyedivé otthonát.Modern, stílusos kivitelben. Csodás színekben pompázik, teljes szövet kárpitozással készül.Kényelme érdekében, hullámrugós és állítható fejtámlás. Kiemelő mechanikával rendelkezik.Ágyneműtartóval felszerelt!Univerzális ..
485 000 Ft
Virginia L II. sarokülő Virginia L II. sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Válassza nappalijába a Virginia L II. sarokkanapét és tegye egyedivé nappaliját.Többféle különleges színben pompázik, nemcsak Ön, de még vendégei is csodára fogják járni.Teljes szövet kárpitozással készül. Kényelme érdekében, hullámrugós és állítható fejtámlás.Kiemelő mechanikával rendelkezik.Ágynem..
419 000 Ft
Royal U sarokülő Royal U sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Legyen Öné a Royal U sarokülő, amivel varázslatossá teszi nappaliját.Többféle színválasztékban is rendelhető, szövet-textilbőr kárpitozással készül.Hullámrugóval, állítható fejtámlával, valamint kiemelőmechanikával is rendelkezik.Ágyneműtartóval felszerelt!Univerzális állású!Méretek:Külső ..
557 900 Ft
Royal L sarokülő Royal L sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
A Royal L sarokkanapé, csodás hangulatot ad az otthonának.Különleges, egyedi színekben pompázik, amely nem csak Önt, de vendégeit is elvarázsolja.Szövet-textilbőr kárpitozással készül.Az állítható fejtámlájának, kiemelőmechanikájának és a hullámrugós kivitelezésének köszönhetően,rendkívüli kényelmet..
424 900 Ft
Royal L II. sarokülő Royal L II. sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
A Royal L II.sarokülő csodás hangulatot ad az otthonának.Különleges, egyedi színekben pompázik, amely nem csak Önt, de vendégeit is elvarázsolja.Szövet-textilbőr kárpitozással készül.Az állítható fejtámlájának, kiemelőmechanikájának és a hullámrugós kivitelezésének köszönhetően,rendkívüli ..
480 200 Ft
Retro sarokülő Retro sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Válassza nappalijába a Retro sarokülőt, amely csodás kivitelezésének köszönhetően, egyidivé varázsolja otthonát.Teljes szövet kárpitozással készül, többféle színválasztékban rendelhető.A hullámrugós kivitelezésének köszönhetően, rendkívüli kényelmet biztosít.Automata kiemelőmechanikával rendelkezik...
339 400 Ft
Plata sarokülő Plata sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Legyen Öné a Plata sarokülő, amely elvarázsolja nappaliját.Többféle színválasztékban, szebbnél szebb színekben, teljes szövet kárpitozással készül.Kényelmének köszönhetően, bonell rugóval, állítható kartámlával és automata kiemelőmechanikával rendelkezik.Jobbos-Balos állásban is kérhető.Ágyneműtartó..
340 900 Ft
Moderno Mini sarokülő Moderno Mini sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
A Moderno Mini sarokülő, különlegessé és egyedivé teszi otthonát.Többféle színválasztékban is rendelhető.Teljes szövet kárpitozással, kiemelőmechanikával és hullámrugóval készül.Nemcsak látványos, hanem rendkívül kényelmes is.Jobbos - Balos állásban is kérhető!Méretek:Külső méret: 238 cm X..
322 000 Ft
Kratos sarokülő Kratos sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Válassza a Kratos sarokkanapét, amely csodás látványt biztosít nappalijába!Nemcsak Ön, hanem vendégei számára is egyaránt.Legyen otthona éke, amely többféle különleges színben is választható.Nemcsak a szövet kárpitozása nyűgözi le,hanem a hullámrugójának + bonell rugójának köszönhetően, rendkívüli k..
401 000 Ft
Grande sarokülő Grande sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Legyen a Grande sarokülő nappalijának csodája!Csodás színválasztékának köszönhetően, nem csak stílusos és modern,hanem kényelmi szempontból is tökéletes választék otthonába.Szövet-textilbőrből készül. Hullámrugójának, állítható fejtámlájának előnye a kényelmes pihenés.A termék kiemelőmechanikával re..
484 000 Ft
Elemento U sarokülő Elemento U sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Az Elemento U sarokülő varázslatossá teszi nappaliját.Látványossága és egyedisége miatt, minden szempár rászegeződik.Vendégei is csodálni fogják. Többféle, különleges színben készül, bársonyos hatással, szövet borítással.Kényelmének köszönhetően, hullámrugóval, állítható fejtámlával és kiemelőmechan..
530 300 Ft
Elemento U III. sarokülő Elemento U III. sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Válassza otthonába az Elemento U III. sarokülőt, amely csodás látványt biztosít!Többféle színválasztékban készül.Nem csak a bársony hatása, szövet kárpitozása nyűgözi le, hanem a hullámrugójának,állítható fejtámlájának és a kiemelőmechanikájának köszönhetően rendkívüli kényelme is.A képpel azonos, v..
605 100 Ft
Elemento U II. sarokülő Elemento U II. sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Az Elemento U II. sarokülő csodás hangulatot ad az otthonának.Különleges, egyedi színekben pompázik, amely nem csak Önt, de vendégeit is elvarázsolja.Bársony hatású, szövet kárpitozással készül.Az állítható fejtámlájának, kiemelőmechanikájának és a hullámrugós kivitelezésének köszönhetően, rendkívül..
545 700 Ft
Elemento L  sarokülő Elemento L  sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Válassza az Elemento L sarokülőt, amely csodálatossá varázsolja nappaliját.Hatalmas színválasztékban kapható.Bársony hatású, szövet kárpitozással készül, kiemelőmechanikával, hullámrugóval, emellett állítható fejtámlával is rendelkezik.Jobbos-Balos állásban is kérhető.Ágyneműtartóval felszerelt!Mére..
415 200 Ft
Dormido U sarokülő Dormido U sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
A Dormido U sarokülő modern megjelenésű bútor, amely különlegessé és egyedivé teszi otthonát.Tökéletes kényelmet biztosít a mindennapokban. Teljes szövet kárpitozással, kiemelőmechanikával és hullámrugóval, emellett állítható fejtámlával is rendelkezik.Képpel azonos vagy ellentétes állásban kérhető...
514 500 Ft
Cortina sarokülő Cortina sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
A Cortina sarokülő csodálatos szépsége lehet nappalijának, amely meseszép színekben is pompázhat.Többféle színválasztékban is rendelhető.Teljes szövet kárpitozással, kiemelőmechanikával és hullámrugóval, emellett állítható fejtámlával is rendelkezik.Univerzális állású sarokkanapé.Ágyneműtartóva..
362 100 Ft
Cerberus U sarokülő Cerberus U sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
A Cerberus U sarokülő, különlegessé és egyedivé teszi otthonát.Többféle színválasztékban is rendelhető.Teljes szövet kárpitozással, kiemelőmechanikával és hullámrugóval, emellett állítható fejtámlával is rendelkezik.A képpel azonos és ellentétes állásban is rendelhető.2 db ágyneműtartóval felszerelt..
543 800 Ft
Cerberus L sarokülő Cerberus L sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
A Cerberus sarokülő tökéletes választék nappalijába. Teljes szövet kárpitozással, kiemelőmechanikával és hullámrugóval rendelkezik.A termék állítható fejtámlás, jobbos-balos állásban is kérhető.Ágyneműtartóval felszerelt!Méretek:Külső méret: 260 cm X 222 cmÜlőmagasság: 42 cmBeülőmélység: 62 cmT..
395 300 Ft
Aspen sarokülő Aspen sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Az Aspen sarokülő, univerzális állású, kiváló minőségű sarokkanapé, amely tökéletes választék lehet otthonába.Teljes szövet kárpitozással, hullámrugóval és kiemelőmechanikával rendelkezik. A termék állítható fejtámlával készül.Jobbos - Balos állásban is kérhető.A termék ágyneműtartóval NEM felszerel..
460 100 Ft
Alexandra sarokülő Alexandra sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Az Alexandra sarokülő, kíváló minőségű sarokkanapé. Teljes szövet kárpitozással, kiemelőmechanikával és hullámrugós fekvőfelülettel készül. A termék állítható fejtámlával és ágyneműtartóval rendelkezik, jobbos-balos állásban is kérhető. Méretek:Külső méret: 300 cm X 228 cmÜlőmagasság: 42 cmBeül..
476 200 Ft
Akciós Lana sarokülő Akciós Lana sarokülő
-15 % Rendelésre
Gyártó: Milo
Akciós Lana sarokülőEgy modern megjelenésű, kíváló anyagokból készült sarokülő. Hullámrugós kivitel, szövet kárpitozással. Ágyazható, ágyneműtartós, állítható fejtámlával felszerelt.A termék magas fekhelyes, hátulja szövettel van bevonva. Jobbos-balos állásban kérhető egyaránt.Színek:1. világosszürk..
262 300 Ft 308 500 Ft
Akciós Dragon S sarokülő Akciós Dragon S sarokülő
-15 % Rendelésre
Gyártó: Milo
Akciós Dragon S sarokülőEgy modern megjelenésű, kiváló minőségű sarokülő. Hullámrugós, szivacsos, ágyazható, ágyneműtartós.Univerzális kivitelben készült termék, amely széles színválasztékkal rendelkezik.Mérete: 233 x 156 cmFekvőfelület mérete: 203 x 144 cmA készlet erejéig!Várható szállítási idő: 1..
199 400 Ft 234 500 Ft
Akciós Moniq sarokülő Akciós Moniq sarokülő
-15 % Rendelésre
Gyártó: Milo
Akciós Moniq sarokülőEgy szövetes, hullámrugós, szivacsos sarokülő. A termék modern megjelenésű, ágyazható, ágyneműtartós.Jobbos és balos kivitelben készül.Mérete:Külső méret: 177 x 235 cmMagasság: 76 cmFekvőfelület mérete: 185 x 135 cmA készlet erejéig!Várható szállítási idő: 10-14 munkanap ( MIDIB..
211 900 Ft 249 300 Ft
Akciós Nara sarokülő Akciós Nara sarokülő
-15 % Rendelésre
Gyártó: Milo
Akciós Nara sarokülőBonellrugós, univerzális sarokülő. Ágyazható és ágyneműtartós, krómlábakkal rendelkezik.Elegáns megjelenése és színe harmóniát varázsol otthonába.Mérete: 230 x 140 cmFekvőfelület mérete: 200 x 142 cmA készlet erejéig!Várható szállítási idő: 10-14 munkanap ( MIDIBI termék )..
211 900 Ft 249 300 Ft
Tételek: 1 - 36 / 289 (9 oldal)