Menü
Kosár

Bútor Most Webáruház, minőségi és modern bútorok széles választékban, kedvező áron, országos kiszállítással!

Sarokülők

Sarokülők

Sarokgarnitúrák

A termék helyszíni szerelést igényel

Virginia U sarokülő Virginia U sarokülő
Új Rendelésre
Gyártó: Milo
Válassza a Virginia U sarokülő és legyen nappalija csodája. Többféle színválasztékban, teljes szövet kárpitozással készül. Hullámrugójának és az állítható fejtámlájának köszönhetően, kényelme kiváló. Kiemelő mechanikával és 2 db ágyneműtartóval rendelkezik. Képpel azonos vagy ellentétes állásb..
505 500 Ft
Virginia U II. sarokülő Virginia U II. sarokülő
Új Rendelésre
Gyártó: Milo
Válassza a Virginia U II. sarokülőt és elvezze a kényelmes pihenést nappalijában. Teljes szövet kárpitozással, többféle csodás színben készül. Kényelme érdelében hullámrugóval és állítható fejtámlával rendelkezik, hogy kellemesebb legyen a pihenés. 2 db ágyneműtartóval és kiemelő mechanikával felsze..
560 400 Ft
Virginia L sarokülő Virginia L sarokülő
Új Rendelésre
Gyártó: Milo
Válassza nappalijába a Virginia L sarokkanapét és tegyen egyedivé otthonát.Modern, stílusos kivitelben. Csodás színekben pompázik, teljes szövet kárpitozással készül.Kényelme érdekében, hullámrugós és állítható fejtámlás. Kiemelő mechanikával rendelkezik.Ágyneműtartóval felszerelt!Jobbos-Balos állás..
340 900 Ft
Virginia L III. sarokülő Virginia L III. sarokülő
Új Rendelésre
Gyártó: Milo
Válassza nappalijába a Virginia L III. sarokülő és tegyen egyedivé otthonát.Modern, stílusos kivitelben. Csodás színekben pompázik, teljes szövet kárpitozással készül.Kényelme érdekében, hullámrugós és állítható fejtámlás. Kiemelő mechanikával rendelkezik.Ágyneműtartóval felszerelt!Univerzális ..
458 000 Ft
Virginia L II. sarokülő Virginia L II. sarokülő
Új Rendelésre
Gyártó: Milo
Válassza nappalijába a Virginia L II. sarokkanapét és tegye egyedivé nappaliját.Többféle különleges színben pompázik, nemcsak Ön, de még vendégei is csodára fogják járni.Teljes szövet kárpitozással készül. Kényelme érdekében, hullámrugós és állítható fejtámlás.Kiemelő mechanikával rendelkezik.Ágynem..
395 800 Ft
Royal U sarokülő Royal U sarokülő
Új Rendelésre
Gyártó: Milo
Legyen Öné a Royal U sarokülő, amivel varázslatossá teszi nappaliját.Többféle színválasztékban is rendelhető, szövet-textilbőr kárpitozással készül.Hullámrugóval, állítható fejtámlával, valamint kiemelőmechanikával is rendelkezik.Ágyneműtartóval felszerelt!Univerzális állású!Méretek:Külső ..
526 300 Ft
Royal L sarokülő Royal L sarokülő
Új Rendelésre
Gyártó: Milo
A Royal L sarokkanapé, csodás hangulatot ad az otthonának.Különleges, egyedi színekben pompázik, amely nem csak Önt, de vendégeit is elvarázsolja.Szövet-textilbőr kárpitozással készül.Az állítható fejtámlájának, kiemelőmechanikájának és a hullámrugós kivitelezésének köszönhetően,rendkívüli kényelmet..
400 800 Ft
Royal L II. sarokülő Royal L II. sarokülő
Új Rendelésre
Gyártó: Milo
A Royal L II.sarokülő csodás hangulatot ad az otthonának.Különleges, egyedi színekben pompázik, amely nem csak Önt, de vendégeit is elvarázsolja.Szövet-textilbőr kárpitozással készül.Az állítható fejtámlájának, kiemelőmechanikájának és a hullámrugós kivitelezésének köszönhetően,rendkívüli ..
453 100 Ft
Retro sarokülő Retro sarokülő
Új Rendelésre
Gyártó: Milo
Válassza nappalijába a Retro sarokülőt, amely csodás kivitelezésének köszönhetően, egyidivé varázsolja otthonát.Teljes szövet kárpitozással készül, többféle színválasztékban rendelhető.A hullámrugós kivitelezésének köszönhetően, rendkívüli kényelmet biztosít.Automata kiemelőmechanikával rendelkezik...
320 700 Ft
Plata sarokülő Plata sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Legyen Öné a Plata sarokülő, amely elvarázsolja nappaliját.Többféle színválasztékban, szebbnél szebb színekben, teljes szövet kárpitozással készül.Kényelmének köszönhetően, bonell rugóval, állítható kartámlával és automata kiemelőmechanikával rendelkezik.Jobbos-Balos állásban is kérhető.Ágyneműtartó..
307 900 Ft
Moderno Mini sarokülő Moderno Mini sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
A Moderno Mini sarokülő, különlegessé és egyedivé teszi otthonát.Többféle színválasztékban is rendelhető.Teljes szövet kárpitozással, kiemelőmechanikával és hullámrugóval készül.Nemcsak látványos, hanem rendkívül kényelmes is.Jobbos - Balos állásban is kérhető!Méretek:Külső méret: 238 cm X..
304 300 Ft
Kratos sarokülő Kratos sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Válassza a Kratos sarokkanapét, amely csodás látványt biztosít nappalijába!Nemcsak Ön, hanem vendégei számára is egyaránt.Legyen otthona éke, amely többféle különleges színben is választható.Nemcsak a szövet kárpitozása nyűgözi le,hanem a hullámrugójának + bonell rugójának köszönhetően, rendkívüli k..
363 800 Ft
Grande sarokülő Grande sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Legyen a Grande sarokülő nappalijának csodája!Csodás színválasztékának köszönhetően, nem csak stílusos és modern,hanem kényelmi szempontból is tökéletes választék otthonába.Szövet-textilbőrből készül. Hullámrugójának, állítható fejtámlájának előnye a kényelmes pihenés.A termék kiemelőmechanikával re..
456 600 Ft
Elemento U sarokülő Elemento U sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Az Elemento U sarokülő varázslatossá teszi nappaliját.Látványossága és egyedisége miatt, minden szempár rászegeződik.Vendégei is csodálni fogják. Többféle, különleges színben készül, bársonyos hatással, szövet borítással.Kényelmének köszönhetően, hullámrugóval, állítható fejtámlával és kiemelőmechan..
500 900 Ft
Elemento U III. sarokülő Elemento U III. sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Válassza otthonába az Elemento U III. sarokülőt, amely csodás látványt biztosít!Többféle színválasztékban készül.Nem csak a bársony hatása, szövet kárpitozása nyűgözi le, hanem a hullámrugójának,állítható fejtámlájának és a kiemelőmechanikájának köszönhetően rendkívüli kényelme is.A képpel azonos, v..
571 300 Ft
Elemento U II. sarokülő Elemento U II. sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Az Elemento U II. sarokülő csodás hangulatot ad az otthonának.Különleges, egyedi színekben pompázik, amely nem csak Önt, de vendégeit is elvarázsolja.Bársony hatású, szövet kárpitozással készül.Az állítható fejtámlájának, kiemelőmechanikájának és a hullámrugós kivitelezésének köszönhetően, rendkívül..
515 200 Ft
Elemento L  sarokülő Elemento L  sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Válassza az Elemento L sarokülőt, amely csodálatossá varázsolja nappaliját.Hatalmas színválasztékban kapható.Bársony hatású, szövet kárpitozással készül, kiemelőmechanikával, hullámrugóval, emellett állítható fejtámlával is rendelkezik.Jobbos-Balos állásban is kérhető.Ágyneműtartóval felszerelt!Mére..
392 100 Ft
Dormido U sarokülő Dormido U sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
A Dormido U sarokülő modern megjelenésű bútor, amely különlegessé és egyedivé teszi otthonát.Tökéletes kényelmet biztosít a mindennapokban. Teljes szövet kárpitozással, kiemelőmechanikával és hullámrugóval, emellett állítható fejtámlával is rendelkezik.Képpel azonos vagy ellentétes állásban kérhető...
464 700 Ft
Cortina sarokülő Cortina sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
A Cortina sarokülő csodálatos szépsége lehet nappalijának, amely meseszép színekben is pompázhat.Többféle színválasztékban is rendelhető.Teljes szövet kárpitozással, kiemelőmechanikával és hullámrugóval, emellett állítható fejtámlával is rendelkezik.Univerzális állású sarokkanapé.Ágyneműtartóva..
341 700 Ft
Cerberus U sarokülő Cerberus U sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
A Cerberus U sarokülő, különlegessé és egyedivé teszi otthonát.Többféle színválasztékban is rendelhető.Teljes szövet kárpitozással, kiemelőmechanikával és hullámrugóval, emellett állítható fejtámlával is rendelkezik.A képpel azonos és ellentétes állásban is rendelhető.2 db ágyneműtartóval felszerelt..
491 100 Ft
Cerberus L sarokülő Cerberus L sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
A Cerberus sarokülő tökéletes választék nappalijába. Teljes szövet kárpitozással, kiemelőmechanikával és hullámrugóval rendelkezik.A termék állítható fejtámlás, jobbos-balos állásban is kérhető.Ágyneműtartóval felszerelt!Méretek:Külső méret: 260 cm X 222 cmÜlőmagasság: 42 cmBeülőmélység: 62 cmT..
357 000 Ft
Aspen sarokülő Aspen sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Az Aspen sarokülő, univerzális állású, kiváló minőségű sarokkanapé, amely tökéletes választék lehet otthonába.Teljes szövet kárpitozással, hullámrugóval és kiemelőmechanikával rendelkezik. A termék állítható fejtámlával készül.Jobbos - Balos állásban is kérhető.A termék ágyneműtartóval NEM felszerel..
434 200 Ft
Alexandra sarokülő Alexandra sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Az Alexandra sarokülő, kíváló minőségű sarokkanapé. Teljes szövet kárpitozással, kiemelőmechanikával és hullámrugós fekvőfelülettel készül. A termék állítható fejtámlával és ágyneműtartóval rendelkezik, jobbos-balos állásban is kérhető. Méretek:Külső méret: 300 cm X 228 cmÜlőmagasság: 42 cmBeül..
449 200 Ft
Akciós Toscania sarokülő
-24 % Készleten
Gyártó: Balla Bútor
Akciós Toscania sarokülő, egy modern stílusos sarokülő.  Hullámrugós, ágyazható, ágyneműtartós univerzális kialakítással készült termék. Barna színben rendelhető. Az akció a készlet erejéig tart, azonnal elvihető! Méretek: Magasság: 85 cmSzélesség: 297 cmMélység: 210 cmFekvőfelül..
179 900 Ft 237 100 Ft
Akciós Lana sarokülő Akciós Lana sarokülő
-15 % Rendelésre
Gyártó: Milo
Akciós Lana sarokülőEgy modern megjelenésű, kíváló anyagokból készült sarokülő. Hullámrugós kivitel, szövet kárpitozással. Ágyazható, ágyneműtartós, állítható fejtámlával felszerelt.A termék magas fekhelyes, hátulja szövettel van bevonva. Jobbos-balos állásban kérhető egyaránt.Színek:1. világosszürk..
253 100 Ft 297 700 Ft
Akciós Mike sarokülő Akciós Mike sarokülő
-15 % Rendelésre
Gyártó: Milo
Akciós Mike sarokülő, egy modern megjelenésű nappali sarokülő. Hullámrugós ülőfelülettel készül. Ágyazható, ráadásul magas fekhelyes termék. Szövet kárpitozású. A termék hátulja is szövettel van bevonva, így nem csak a sarokban lehet elhelyezni. Állítható fejtámlákkal, krómozott fém lábakkal készül...
273 700 Ft 322 000 Ft
Akciós Dragon S sarokülő Akciós Dragon S sarokülő
-15 % Rendelésre
Gyártó: Milo
Akciós Dragon S sarokülőEgy modern megjelenésű, kiváló minőségű sarokülő. Hullámrugós, szivacsos, ágyazható, ágyneműtartós.Univerzális kivitelben készült termék, amely széles színválasztékkal rendelkezik.Mérete: 233 x 156 cmFekvőfelület mérete: 203 x 144 cmA készlet erejéig!Várható szállítási idő: 1..
186 500 Ft 219 400 Ft
Akciós Moniq sarokülő Akciós Moniq sarokülő
-15 % Rendelésre
Gyártó: Milo
Akciós Moniq sarokülőEgy szövetes, hullámrugós, szivacsos sarokülő. A termék modern megjelenésű, ágyazható, ágyneműtartós.Jobbos és balos kivitelben készül.Mérete:Külső méret: 177 x 235 cmMagasság: 76 cmFekvőfelület mérete: 185 x 135 cmA készlet erejéig!Várható szállítási idő: 10-14 munkanap..
198 300 Ft 233 300 Ft
Akciós Nara sarokülő Akciós Nara sarokülő
-15 % Rendelésre
Gyártó: Milo
Akciós Nara sarokülőBonellrugós, univerzális sarokülő. Ágyazható és ágyneműtartós, krómlábakkal rendelkezik.Elegáns megjelenése és színe harmóniát varázsol otthonába.Mérete: 230 x 140 cmFekvőfelület mérete: 200 x 142 cmA készlet erejéig!Várható szállítási idő: 10-14 munkanap..
198 300 Ft 233 300 Ft
Akciós Dubay sarokülő Akciós Dubay sarokülő
-15 % Rendelésre
Gyártó: Milo
Akciós Dubay sarokülőTermék jellemzői:HullámrugósÁgyneműtartósSzivacsosZsenilia-textilbőr kombinációJobbos és balos kivitelbe rendelhető.Többféle színben rendelhetőMérete:Szélesség:177 cmHosszúság: 235 cmMagasság: 78 cmFekvő felület: 185 x 135 cmA készlet erejéig!Várható szállítási idő: 10-14 munkan..
232 800 Ft 273 800 Ft
Akciós Alfa sarokülő Akciós Alfa sarokülő
-15 % Rendelésre
Gyártó: Milo
Akciós Alfa sarokülőÁgyazható, ágyneműtartós, magas fekhelyes, bonell rugós, univerzális, textilbőr- szövet kombinációban. Méretek:Szélesség:170 cmHosszúság: 236 cmMagasság: 95 cmFekvő felület: 210 x 165 cmSúly: 139 kgA készlet erejéig!Várható szállítási idő: 10-14 munkanap..
205 530 Ft 241 800 Ft
AMARETO Sarokülőgarnitúra, barna/bézs, balos kivitel NEW AMARETO Sarokülőgarnitúra, barna/bézs, balos kivitel NEW
Rendelésre
Gyártó: Tempo Kondela
Kárpit anyaga: textilbőr/szövet Portland Kárpit színe: 19 barna/22 bézs A szövet kopásállósága: 52 000 Martindale A ekobőr kopásállósága: 100 000 Martindale Méretek (SzéxMéxMa): 275x202x90 cm Ülésmagasság: 40 cm Ülésmélység: 60 cm Alsó rész magassága a padlótól: 9 cm Ágyfunkcióva..
359 900 Ft
VISBY Univerzális sarokgarnitúra, szürke mix VISBY Univerzális sarokgarnitúra, szürke mix
Rendelésre
Gyártó: Tempo Kondela
Anyag: szövet A szövet kopásállósága: 80 000 Martindale Szín: szürke mix Méretek (SzéxMéxMa) : 230x87/164x88 cm Ülésmagasság : 46 cm Ülésmélység : 55 cm Fekvőfelület(SzéxHo): 122x200 cm Kartámlák (SzéxMé): 11x87 cm Háttámla magassága: 47 cm Rakodotér sarokkal, szélessége: 74 cm Lábak magassá..
239 600 Ft
PEPER U alakú ülőgarnitúra, barna Soro 24, balos U PEPER U alakú ülőgarnitúra, barna Soro 24, balos U
Rendelésre
Gyártó: Tempo Kondela
Kárpitozott kinyitható ülőgarnitúra U alakban rakodótérrel, balos, PEPER U Anyag: szövet A szövet kopásállósága: 90 000 Martindal Szín: Soro 24 barna Méretek (SzéxMéxMa): 322x170/198x84cm fekvőterület (SzéxH): 126x265 cm ülőrész magassága: 42 cm Ülőrész mélysége: 60 cm Az alsó tér magassága a padló..
467 900 Ft
PEPER U alakú ülőgarnitúra, barna Soro 24, jobbos U PEPER U alakú ülőgarnitúra, barna Soro 24, jobbos U
Rendelésre
Gyártó: Tempo Kondela
Kárpitozott kinyitható ülőgarnitúra U alakban rakodótérrel, jobbos, PEPER U Anyag: szövet A szövet kopásállósága: 90 000 Martindal Szín: Soro 24 barna Méretek (SzéxMéxMa): 322x170/198x84cm fekvőterület (SzéxH): 126x265 cm ülőrész magassága: 42 cm Ülőrész mélysége: 60 cm Az alsó tér magassága..
467 900 Ft
EMILY Ülőgarnitúra, fekete/sötét szürke, balos,   ROH MALÝ EMILY Ülőgarnitúra, fekete/sötét szürke, balos,   ROH MALÝ
Rendelésre
Gyártó: Tempo Kondela
Kárpitozott sarokülőgarnitúra EMILY ROH MALÝ rakodótérrel, Balos változat, Anyag: textilbőr fekete / szövet Soro 97 sötét szürke, A szövet Soro kopásállósága: 90 000 Martindale A textilbőr kopásállósága: 100 000 Martindale Méretek (SzéxMaxMé): 280x83x174 cm, fekvőterület (SzéxH):130x210 cm, az ülőré..
327 900 Ft
Tételek: 1 - 36 / 330 (10 oldal)