Menü
Kosár

Blog RSS Feed

09 Jan 4+1 eset, amikor elengedhetetlen, hogy új kanapét vegyél
0 1809
Az otthonok szíve a nappali, ahol a család és a barátok közösen eltölthetnek egy kis időt. Éppen ezért korántsem mindegy, hogy ebbe a helyiségbe milyen bútorokat szerzel be. Egy puha és kényelmes kana..
08 Feb Hogyan rendezzük be a hálószobánkat?
0 2992
Hogyan rendezzük be a hálószobánkat?   A hálószoba életünk igen fontos helyszíne, jó esetben nagyon kellemes órákat töltünk itt. Igen intim terület, ahová csak keveseknek van joga belépni, nagyon fo..
04 Apr A házi tűzhelytől a modern konyháig
0 3431
A házi tűzhelytől a modern konyháig   A konyha, ahol a házi tűzhely állt, régen központi szerepet töltött be az otthonokban. Nem csak azért, mert ott főttek az ételek, de télen sokszor csak ott volt..
28 May Ahány család, annyiféle nappali
0 2914
Ahány család, annyiféle nappali   Már a hálószoba és a konyha esetében is nagyon nagyok az egyéni különbségek, de a nappali talán az a terep, ahol leginkább eltérőek az igényeink és elképzeléseink. ..
31 Jul A gyerekszoba - állandó változásban
0 3205
A gyerekszoba – állandó változásban   Ha gyerek érkezik a családba, és van rá lehetőség, hogy külön szobát rendezzünk be neki, rengeteg szempontot figyelembe kell vennünk. Nem mindegy, hogy mekkora ..
06 Jun 6 évesek lettünk
0 1821
6 évesek lettünk!      Nyíregyháza szívében található 3, melyből 2 közel 2000 m2 -es és egy 1200 mm2 -es bemutató termünkben, különleges választékkal, havonta megújuló akciókkal várjuk vásárlóink..
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)