Menü
Kosár

Milo

Piccolo sarokülő Piccolo sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
A Piccolo sarokülő egy modern és letisztult sarokülő. Élénk színválasztékának köszönhetően Ön is megtalálhatja kedvenc darabját, emellett a bonell rugós fekvőfelülete biztosítja a pihentető alvást egy hosszú nap után.Ráadásul a hátulja szintén szövettel borított, ezáltal bárhol elhelyezheti a l..
195 900 Ft
Eterio boxspring ágy Eterio boxspring ágy
Rendelésre
Gyártó: Milo
Válassza az Eterio boxspring ágyat, amely stílusos kivitelezésének köszönhetően több színben is kapható.Kényelme érdekében, extra rugós kivitelezésben kapható, szövet kárpitozással.Fehér ágyneműtartóval felszerelt modern franciaágy, amely díszes eleme lehet hálószobájának.A fedőmatrac tartozék!Méret..
249 100 Ft
Acura boxspring ágy Acura boxspring ágy
Rendelésre
Gyártó: Milo
Az Acura boxspring ágy, kiváló minőségű stílusos franciaágy. A termék szövet kárpitozással készül, extra rugós fekvőfelülettel. Fehér ágyneműtartóval. Színválasztékának köszönhetően a hálószobája dísze lehet.A fedőmatrac tartozék!Méretek:Külső méret: 163cm x 207cmFekvőfelület mérete: ..
250 500 Ft
Zoya franciaágy Zoya franciaágy
Rendelésre
Gyártó: Milo
Válassza a Zoya franciaágyat hálószobájába, amely stílusa és szépsége mellett, kényelme is elkápráztató.3 színben rendelhető, teljes szövet kárpitozással, erősített bonell rugóval felszerelt extra rugós franciaágy.Króm lábakkal és színes ágyneműtartóval rendelkezik.Legyen még ma az Öné és élvezze a ..
202 900 Ft
Virginia U sarokülő Virginia U sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Válassza a Virginia U sarokülő és legyen nappalija csodája. Többféle színválasztékban, teljes szövet kárpitozással készül. Hullámrugójának és az állítható fejtámlájának köszönhetően, kényelme kiváló. Kiemelő mechanikával és 2 db ágyneműtartóval rendelkezik. Képpel azonos vagy ellentétes állásb..
628 500 Ft
Virginia U II. sarokülő Virginia U II. sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Válassza a Virginia U II. sarokülőt és elvezze a kényelmes pihenést nappalijában. Teljes szövet kárpitozással, többféle csodás színben készül. Kényelme érdelében hullámrugóval és állítható fejtámlával rendelkezik, hogy kellemesebb legyen a pihenés. 2 db ágyneműtartóval és kiemelő mechanikával felsze..
685 900 Ft
Virginia L sarokülő Virginia L sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Válassza nappalijába a Virginia L sarokkanapét és tegyen egyedivé otthonát.Modern, stílusos kivitelben. Csodás színekben pompázik, teljes szövet kárpitozással készül.Kényelme érdekében, hullámrugós és állítható fejtámlás. Kiemelő mechanikával rendelkezik.Ágyneműtartóval felszerelt!Jobbos-Balos állás..
422 700 Ft
Virginia L III. sarokülő Virginia L III. sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Válassza nappalijába a Virginia L III. sarokülő és tegyen egyedivé otthonát.Modern, stílusos kivitelben. Csodás színekben pompázik, teljes szövet kárpitozással készül.Kényelme érdekében, hullámrugós és állítható fejtámlás. Kiemelő mechanikával rendelkezik.Ágyneműtartóval felszerelt!Univerzális ..
568 300 Ft
Virginia L II. sarokülő Virginia L II. sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Válassza nappalijába a Virginia L II. sarokkanapét és tegye egyedivé nappaliját.Többféle különleges színben pompázik, nemcsak Ön, de még vendégei is csodára fogják járni.Teljes szövet kárpitozással készül. Kényelme érdekében, hullámrugós és állítható fejtámlás.Kiemelő mechanikával rendelkezik.Ágynem..
489 900 Ft
Vegas kanapé Vegas kanapé
Rendelésre
Gyártó: Milo
Legyen Öné a Vegas kanapét, amely többféle csodás színben pompázik.Kényelme érdekében hullámrugóval és rugós háttámlával készül.Szövet kárpitozású, ágyazható kanapé, amely automata kiemelő mechanikával rendelkezik.Rendezze be nappaliját!Ágyneműtartóval felszerelt!Méretek:Külső méret: 236 cm X 95 cmT..
306 500 Ft
Tekla heverő Tekla heverő
Rendelésre
Gyártó: Milo
A Tekla heverő, stílusos, modern megjelenésű extra rugós heverő,amely szövet kárpitozással, erősített bonell rugóval,színes ágyneműtartóval és króm lábakkal rendelkezik.Többféle színválasztékban is rendelhető. Jobbos-Balos állásban is kérhető.Ágyneműtartóval felszerelt!Méretek:Külső méret: 90 cm X 2..
110 500 Ft
Tekla franciaágy Tekla franciaágy
Rendelésre
Gyártó: Milo
A Tekla franciaágy, stílusos, modern megjelenésű extra rugós franciaágy,amely szövet kárpitozással, színes ágyneműtartóval rendelkezik.3 színválasztékban rendelhető. A termék erősített bonell rugóval készül,így kényelmes alvást biztosít.Ne maradjon le, rendelje meg még ma!Króm lábakkal felszerelt!Mé..
183 300 Ft
Royal U sarokülő Royal U sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Legyen Öné a Royal U sarokülő, amivel varázslatossá teszi nappaliját.Többféle színválasztékban is rendelhető, szövet-textilbőr kárpitozással készül.Hullámrugóval, állítható fejtámlával, valamint kiemelőmechanikával is rendelkezik.Ágyneműtartóval felszerelt!Univerzális állású!Méretek:Külső ..
666 300 Ft
Royal L sarokülő Royal L sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
A Royal L sarokkanapé, csodás hangulatot ad az otthonának.Különleges, egyedi színekben pompázik, amely nem csak Önt, de vendégeit is elvarázsolja.Szövet-textilbőr kárpitozással készül.Az állítható fejtámlájának, kiemelőmechanikájának és a hullámrugós kivitelezésének köszönhetően,rendkívüli kényelmet..
502 500 Ft
Royal L II. sarokülő Royal L II. sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
A Royal L II.sarokülő csodás hangulatot ad az otthonának.Különleges, egyedi színekben pompázik, amely nem csak Önt, de vendégeit is elvarázsolja.Szövet-textilbőr kárpitozással készül.Az állítható fejtámlájának, kiemelőmechanikájának és a hullámrugós kivitelezésének köszönhetően,rendkívüli ..
558 500 Ft
Royal fotel Royal fotel
Rendelésre
Gyártó: Milo
Legyen Öné a Royal fotel, amely tökéletes választás otthonába.Kényelmes pihenést biztosít. Többféle színválasztékban rendelhető.Modern, stílusos kivitelben, szövet-textilbőr kárpitozással készül,hullámrugós és állítható fejtámlával is rendelkezik.NEM ágyazható! Ágyneműtartóval NEM felszere..
177 700 Ft
Royal 3-as kanapé Royal 3-as kanapé
Rendelésre
Gyártó: Milo
A Royal 3-as kanapé tökéletes választás otthonába.Tegye különlegessé nappaliját, ezzel a csodás kanapéval.Szebbnél szebb színválasztékban, szövet-textilbőr kárpitozással készül.Kényelme érdekében hullámrugós, valamint állítható fejtámlás, így nyugodt pihenést biztosít.Kiemelőmechanikával rendelkezik..
404 500 Ft
Royal 2-es kanapé Royal 2-es kanapé
Rendelésre
Gyártó: Milo
Válassza a Royal 2-es kanapét és legyen a nappalija egyik csodás eleme.Stílusos, modern kanapé, amely többféle színben pompázik.Szövet-textilbőr kárpitozással készül, fixes.Kényelme érdekében hullámrugóval és állítható fejtámlával rendelkezik, így megfelelő pihenést biztosít.A termék ágyneműtartóval..
306 500 Ft
Retro sarokülő Retro sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Válassza nappalijába a Retro sarokülőt, amely csodás kivitelezésének köszönhetően, egyidivé varázsolja otthonát.Teljes szövet kárpitozással készül, többféle színválasztékban rendelhető.A hullámrugós kivitelezésének köszönhetően, rendkívüli kényelmet biztosít.Automata kiemelőmechanikával rendelkezik...
398 900 Ft
Retro kanapé Retro kanapé
Rendelésre
Gyártó: Milo
A Retro kanapé, csodás hangulatot ad az otthonának.Különleges, egyedi színekben pompázik, amely nem csak Önt, de vendégeit is elvarázsolja.Teljes szövet kárpitozással készül. Hullámrugós kivitelezésének köszönhetően, pihentető alvast biztosít.Ágyazható és automata kiemlőmechanikával rendelkezik..
345 700 Ft
Plata sarokülő Plata sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Legyen Öné a Plata sarokülő, amely elvarázsolja nappaliját.Többféle színválasztékban, szebbnél szebb színekben, teljes szövet kárpitozással készül.Kényelmének köszönhetően, bonell rugóval, állítható kartámlával és automata kiemelőmechanikával rendelkezik.Jobbos-Balos állásban is kérhető.Ágyneműtartó..
382 100 Ft
Oziris kanapé Oziris kanapé
Rendelésre
Gyártó: Milo
Az Oziris kanapé csodás hangulatot ad az otthonának.Különleges, egyedi színekben pompázik, amely nem csak Önt, de vendégeit is elvarázsolja.Teljes szövet kárpitozással készül. Hosszirányú fekvésű a kényelmesebb pihenésért. NEM ÁGYNEMŰTARTÓS!Méretek:Külső méret: 193 cm X 95 cmÜlőmagasság: 45 cmB..
288 300 Ft
Omaha kanapé Omaha kanapé
Rendelésre
Gyártó: Milo
Legyen Öné még ma az Omaha kanapé, amely tökéletes választás nappalijába.Modern, stílusos, többféle színben is pompázik. Teljes szövet kárpitozással készül.Kényelme érdekeben, pedig bonellrugójának köszönhetően kipihentető alvást biztosít.Ágyazható, kiemelőmechanikás kanapé.Ne maradjon le! Rendelje ..
223 900 Ft
Moderno Mini sarokülő Moderno Mini sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
A Moderno Mini sarokülő, különlegessé és egyedivé teszi otthonát.Többféle színválasztékban is rendelhető.Teljes szövet kárpitozással, kiemelőmechanikával és hullámrugóval készül.Nemcsak látványos, hanem rendkívül kényelmes is.Jobbos - Balos állásban is kérhető!Méretek:Külső méret: 238 cm X..
377 900 Ft
Lulu kanapé Lulu kanapé
Rendelésre
Gyártó: Milo
Legyen Öné a Lulu kanapé, amely elvarázsolja nappaliját.Csodálatos színválasztékban, teljes szövet kárpitozással.Kényelme érdekében hullámrugós, valamint háttámlája bonellrugós kivitelezésben készül,hogy pihentető legyen az alvás.A kanapé automata kiemelőmechanikás.Ágyneműtartóval felszerelt!Méretek..
300 900 Ft
Lazy pihenőágy Lazy pihenőágy
Rendelésre
Gyártó: Milo
Legyen Öné a Lazy pihenőágy, amely modern, fiatalos megjelenést biztosít az otthonába.Szövet kárpitozással készül, hullámrugós kivitelben, amely nyugodalmas pihenést biztosít.Hatalmas színválasztékának köszönhetően, egyedivé teheti vele otthonát.Válassza a Lazy pihenőágyat még ma!Méretek:Külső méret..
116 100 Ft
Kratos sarokülő Kratos sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Válassza a Kratos sarokkanapét, amely csodás látványt biztosít nappalijába!Nemcsak Ön, hanem vendégei számára is egyaránt.Legyen otthona éke, amely többféle különleges színben is választható.Nemcsak a szövet kárpitozása nyűgözi le,hanem a hullámrugójának + bonell rugójának köszönhetően, rendkívüli k..
470 300 Ft
Kratos kanapé Kratos kanapé
Rendelésre
Gyártó: Milo
A Kratos kanapé tökéletes választás otthonába.Tegye különlegessé nappaliját, ezzel a csodás kanapéval.Teljes szövet kárpitozással készül, hullámrugóval + bonellrugóval rendelkezik,amely kényelmes pihenést ígér mindenki számára.Többféle színválasztékban is rendelhető.Ágyneműtartóval felszerelt!Mérete..
321 900 Ft
Grande sarokülő Grande sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Legyen a Grande sarokülő nappalijának csodája!Csodás színválasztékának köszönhetően, nem csak stílusos és modern,hanem kényelmi szempontból is tökéletes választék otthonába.Szövet-textilbőrből készül. Hullámrugójának, állítható fejtámlájának előnye a kényelmes pihenés.A termék kiemelőmechanikával re..
545 900 Ft
Elemento U sarokülő Elemento U sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Az Elemento U sarokülő varázslatossá teszi nappaliját.Látványossága és egyedisége miatt, minden szempár rászegeződik.Vendégei is csodálni fogják. Többféle, különleges színben készül, bársonyos hatással, szövet borítással.Kényelmének köszönhetően, hullámrugóval, állítható fejtámlával és kiemelőmechan..
621 500 Ft
Elemento U III. sarokülő Elemento U III. sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Válassza otthonába az Elemento U III. sarokülőt, amely csodás látványt biztosít!Többféle színválasztékban készül.Nem csak a bársony hatása, szövet kárpitozása nyűgözi le, hanem a hullámrugójának,állítható fejtámlájának és a kiemelőmechanikájának köszönhetően rendkívüli kényelme is.A képpel azonos, v..
709 700 Ft
Elemento U II. sarokülő Elemento U II. sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Az Elemento U II. sarokülő csodás hangulatot ad az otthonának.Különleges, egyedi színekben pompázik, amely nem csak Önt, de vendégeit is elvarázsolja.Bársony hatású, szövet kárpitozással készül.Az állítható fejtámlájának, kiemelőmechanikájának és a hullámrugós kivitelezésének köszönhetően, rendkívül..
639 700 Ft
Elemento L  sarokülő Elemento L  sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
Válassza az Elemento L sarokülőt, amely csodálatossá varázsolja nappaliját.Hatalmas színválasztékban kapható.Bársony hatású, szövet kárpitozással készül, kiemelőmechanikával, hullámrugóval, emellett állítható fejtámlával is rendelkezik.Jobbos-Balos állásban is kérhető.Ágyneműtartóval felszerelt!Mére..
487 100 Ft
Dormido U sarokülő Dormido U sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
A Dormido U sarokülő modern megjelenésű bútor, amely különlegessé és egyedivé teszi otthonát.Tökéletes kényelmet biztosít a mindennapokban. Teljes szövet kárpitozással, kiemelőmechanikával és hullámrugóval, emellett állítható fejtámlával is rendelkezik.Képpel azonos vagy ellentétes állásban kérhető...
565 500 Ft
Dormido Puff Dormido Puff
Rendelésre
Gyártó: Milo
A Dormido Puff lehet a hálószobája egyik kiemelkedő darabja.Tágas színválasztékban választhatja ki a megfelelő darabot, hogy különlegessé tegye otthonát.Szövet kárpitozással, szivacsos kivitelben, ágyneműtartóval rendelkezik.Méretek:Külső méret: 100 cm X 66 cmÜlőmagasság: 45 cmÁgyneműtartó..
110 500 Ft
Cortina sarokülő Cortina sarokülő
Rendelésre
Gyártó: Milo
A Cortina sarokülő csodálatos szépsége lehet nappalijának, amely meseszép színekben is pompázhat.Többféle színválasztékban is rendelhető.Teljes szövet kárpitozással, kiemelőmechanikával és hullámrugóval, emellett állítható fejtámlával is rendelkezik.Univerzális állású sarokkanapé.Ágyneműtartóva..
419 900 Ft
Tételek: 1 - 36 / 334 (10 oldal)